Управління інноваціями : методичні рекомендації до практичних занять для здобувачів спеціальностей 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво та торгівля» [Електронний ресурс] - Пустовгар, Світлана Анатоліївна; Pustovhar, Svitlana (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Методичні рекомендації складено для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво та торгівля» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. В методичних рекомендаціях наведено програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до практичних занять, список рекомендованої літератури.

Methodological recommendations are made for students of specialties 073 "Management", 076 "Entrepreneurship and trade" of the first (bachelor's) level of higher education. The methodical recommendations include the program of the academic discipline, methodical materials for practical classes, and a list of recommended literature.
Management of innovations : methodological recommendations for practical classes for applicants of specialties 073 «Management», 076 «Entrepreneurship and trade» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES; управління; інновації; інноваційна діяльність; інноваційний процес; інноваційний розвиток; інноваційний проект; проектне управління; management; innovation; innovative activity; innovation process; innovative development; innovation project; project management