Театрознавець Ростислав Пилипчук : біобібліографічний покажчик - Кушніренко, Валентина Андріївна; Полякова, Юліана Юріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2019)
Бібліографічний покажчик містить біографію та список наукових праць видатного театрознавця, академіка Академії мистецтв Р. Я. Пилипчука (1936–2014). Видання може бути корисним усім, хто цікавиться проблемами історії українського та польського театру, театральної освіти, літератури (зокрема драматургії), музики.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Пилипчук Ростислав Ярославович (1936-2014); театрознавство; історія театру; історія літератури; історія музики; біобібліографічний покажчик