Харківський університет. – 1957, 4 травня. – № 16 (890) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Видавництво Харківського університету, 1957)
Орган парткому, ректорату, комітету ЛКСМУ, профкому і місцевкому Харківського ордена Трудового Червоного Прапора державного університету імені О.М. Горького.
Редактор В. Будніков. Рік видання ХХІ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Харківський університет; 4 травня 1957 року; історія Харківського університету; Kharkov University; the history of Kharkov University; Харківський університет (сторінками періодичних видань)