Публічна політика забезпечення житлових потреб громадян України - Матійченко, Олександр Анатолійович; Matiichenko, Oleksandr Anatoliiovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є теоретико-методологічне обґрунтування та розроблення практичних рекомендацій щодо вдосконалення публічної політики забезпечення житлових потреб громадян України на державному та місцевому рівнях в умовах соціально-економічних трансформацій і післявоєнного відновлення.
Public policy of ensuring the housing needs of citizens of Ukraine
Науковий керівник роботи: Меляков Антон Володимирович, кандидат історичних наук, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; публічна політика; забезпечення житлових потреб; ЗПУА-4-24