Рецензия на книгу : Великая Скифия : курс лекций / Институт археологии НАН Украины, Запорожский государственный университет,Киев; Запорожье, 2002, 340 с. - Скирда, Валерий Владимирович; Скирда, Валерій Володимирович (Харків : Консум, 2002)
Нещодавно побачила світ робота «Велика Скіфія» - курс лекцій, написаний відомими фахівцями Інституту археології НАН України за участю археологів Запорізького державного університету. Цей курс розрахований на студентів та викладачів історичних факультетів вузів, складається з двадцяти тем, розділених на чотири розділи. … у кожній темі висловлено авторську думку, з якою не всі можуть бути згодні. У роботі є словник основних термінів, значний список літератури, 80 таблиць прекрасних ілюстрацій. Щодо недоліків можна відзначити … відсутність ілюстрацій до деяких тем; списки літератури не розподілені за темами; відсутність теми, присвяченої пам'ятникам Лівобережжя Дніпра. …Рецензована робота написана живою мовою, із залученням різних джерел… Викликає жаль лише той факт, що книга вийшла тиражем лише у 300 екземплярів; бажано перевидання.
Рецензія на книгу: Велика Скіфія : курс лекцій / Інститут археології НАН України, Запорізький державний університет, Київ; Запоріжжя, 2002, 340 с.
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics