Формування інноваційної методичної культури майбутніх вчителів початкових класів в процесі професійної підготовки (на прикладі Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди) - Сіліч, Марина Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження − теоретично обґрунтувати, розробити та частково експериментально перевірити методику формування інноваційної методичної культури майбутніх вчителів початкових класів у процесі професійної підготовки у ХНПУ.

The purpose of the study is to theoretically substantiate, develop and partially experimentally test the method of forming an innovative methodological culture of future primary school teachers in the process of professional training at KhNPU.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; інновації; інноваційна культура майбутнього вчителя початкових класів; методика формування інноваційної культури майбутнього вчителя початкових класів; innovations; innovative culture of the future primary school teacher; methods of formation of innovative culture of the future primary school teacher