Розробка концепції кав’ярні у стилі комп’ютерної гри "Warcraft" - Віктор, Еліна Михайлівна; Viktor, E. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Роботу присвячено розробці концепції кав’ярні у стилі популярної комп’ютерної гри "Warcraft". Здійснено аналіз та розглянуті ключові аспекти розробки концепції закладу ресторанного господарства. Проаналізовано принципи та формати ресторанного бізнесу з урахуванням сучасних тенденцій ринку та потреб цільової аудиторії. Створено концепцію кав’ярні з урахуванням розташування, концептуального меню, оснащення та планування закладу. Здійснено економічну оцінку запропонованих заходів.

The work is devoted to developing the concept of a coffee shop in the style of the popular computer game “Warcraft”. The key aspects of developing the concept of a restaurant establishment were analyzed and considered. The principles and formats of the restaurant business were analyzed, taking into account current market trends and the needs of the target audience. The concept of the coffee shop was created, taking into account the location, conceptual menu, equipment and layout of the establishment. An economic evaluation of the proposed measures was carried out.
Development of the concept of a coffee shop in the style of the computer game “Warcraft”
Керівник : Гревцева Наталія В’ячеславівна, кандидат технічних наук, професор кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи
Keywords: SOCIAL SCIENCES; кав’ярня; комп’ютерна гра; Warcraft; концепція; цільова аудиторія; економічна оцінка; coffee shop; computer game; Warcraft; concept; target audience; economic evaluation