Удосконалення інформаційно-комунікаційних технологій у сфері торговельного підприємництва - Житченко, Ольга Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) за останні 60 років значно трансформували життя людства. Використання можливостей "цифрової революції" дозволило деяким країнам зробити суттєвий прорив, досягти стабільного економічного зростання, а також розвинути національний людський і технологічний капітал. Однак глобальне поширення ІКТ спричинило також ряд негативних тенденцій і загроз, що становлять ризики для стійкого розвитку та стабільності світової економічної та політичної системи.

Information and communication technologies (ICT) have significantly transformed human life over the past 60 years. Harnessing the power of the digital revolution has enabled some countries to make significant breakthroughs, achieve sustainable economic growth, and develop their national human and technological capital. However, the global spread of ICTs has also led to a number of negative trends and threats that pose risks to sustainable development and the stability of the global economic and political system.
Improving information and communication technologies in the field of commercial entrepreneurship
Керівник: Ляшевська Вікторія Іванівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; інформаційно-комунікаційні технології; зовнішньоекономічні діяльності; штучний інтелект; інформаційні системи; зовнішня торгівля; information and communication technologies; foreign economic activity; artificial intelligence; information systems; foreign trade