Про довузівську підготовку іноземних студентів художнього профілю навчання у внз України - Варава, С.В.; Груцяк, В.І.; Варава, С.В.; Груцяк, В.И.; Varava, S.V.; Grutsyak, V.I. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2010)
У статті проаналізовано проблеми, пов’язані з довузівською підготовкою іноземних студентів художнього профілю навчання у ВНЗ України, а також запропоновано можливі шляхи їх вирішення.
О довузовской подготовке иностранных студентов художественного профиля обучения в вузах Украины.
Training of Foreign Students Majoring in Fine Arts and Design at the Preparatory Departments of Higher Educational Establishments of Ukraine
The issues connected with training of foreign students who major in “Fine arts and design” at the preparatory departments of higher educational establishments of Ukraine are analyzed. The alternative ways of solving the above-mentioned problems are offered.
Keywords: foreign students; preparatory departments; “Fine arts and design”; иностранные студенты; подготовительные факультеты; художественный профиль обучения; изобразительное искусство и дизайн; іноземні студенти; підготовчі факультети; художній профіль навчання; бразотворче мистецтво; дизайн