Розробка концепції мексиканського бару - Мамєкіна, Євгенія Олександрівна; Mamiekina, E. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Робота присвячена розробці концепції мексиканського бару з урахуванням основних аспектів його створення та функціонування. Робота охоплює теоретичні основи розробки концепції закладу харчування, аналіз ринку готельно-ресторанних послуг, особливості створення меню мексиканського бару, маркетинг та рекламу, а також обґрунтування відкриття бару у місті. Результати дослідження надають практичні рекомендації для розвитку та просування мексиканського бару на ринку готельно-ресторанних послуг, що можуть бути використані для успішного функціонування та стратегічного розвитку закладу.

The work is dedicated to the development of a concept for a Mexican bar, taking into account the main aspects of its creation and operation. The paper covers the theoretical foundations of developing a food service establishment concept, analysis of the hotel-restaurant services market, peculiarities of creating a Mexican bar menu, marketing and advertising, as well as justification for opening a bar in the city. The research results provide practical recommendations for the development and promotion of the Mexican bar in the hotel-restaurant services market, which can be used for its successful operation and strategic development.
Development of a mexican bar concept
Керівник: Миколенко Олена Петрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)
Keywords: SOCIAL SCIENCES; мексиканський бар; концепція бару; меню мексиканського бару; готельно-ресторанна індустрія; маркетинг; реклама; Mexican bar; bar concept; Mexican bar menu; hotel and restaurant industry; marketing; advertising