Група студентів-першокурсників історичного факультету. Зліва направо: В. Курилов, Л. Вєнчковська, Ю. Яшинов, М. Радченко, І. Ніженець, А. Данченко, А. Рудниченко - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків, 1952)
Сталінські кадри [газета] : орган партбюро, ректорату, комітету ЛКСМУ, профкому і місцевкому Харківського державного університету ім. О.М. Горького. – Харків, 1947–1956. – По 1946 р. (включно) – «За більшовицькі кадри». З № 34 (1956) – «Харківський університет».
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Харківський державний університет імені О.М. Горького; історичний факультет; студенти-першокурсники історичного факультету; 1952 рік; Курилов В.; Вєнчковська Л.; Яшинов Ю.; Радченко М.; Ніженець І.; Данченко А.; Рудниченко А.