Знахідки рідкісного прісноводного піреноміцета Trematosphaeria hydrela (Rehm) Sacc. в Україні - Шуваєв, Володимир Володимирович; Акулов, Олександр Юрійович (Львів : Львівський національний університет імені І. Франка, 2015)
Наведено відомості про дві знахідки рідкісного прісноводного піреноміцета Trematosphaeria hydrela (Rehm) Sacc. з Українських Карпат.
Finds of rare freshwater pyrenomycete Trematosphaeria hydrela (Rehm) Sacc. in Ukraine
Находки редкого пресноводного пиреномицета Trematosphaeria hydrela (Rehm) Sacc. в Украине
Keywords: прісноводні гриби; біорізноманіття; заповідник; Горгани; Карпати; Україна; freshwater fungi; biodiversity; Natural Reserve; Gorgany; Carpathians; Ukraine