Основи публічного права України : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю D4 «Публічне управління та адміністрування» освітньо-професійної програми «Публічне управління» [Електронний ресурс] - Клімова, Світлана Миколаївна; Klimova, S. M. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
Наведено перелік тем та основних питань, які будуть розглянуті під час практичних занять та самостійної роботи з дисципліни, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом всього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендовану літературу. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності D4 «Публічне управління та адміністрування» першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Публічне управління».

The publication presents a list of topics and key issues to be covered during practical classes and independent work within the discipline, the procedure for assessing learning outcomes,the distribution of points throughout the study period, and recommended literature. Recommended for higher education students of specialty D4 “Public Management and Administration” of the first (Bachelor’s) level within the Educational and Professional Program “Public Administration”.
Fundamentals of public law of ukraine : methodological guidelines for practical classes and independent work in the discipline for higher education students of the first (bachelor’s) level, specialty D4 “Public management and administration”, educational and professional program “Public administration” [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: LAW/JURISPRUDENCE::Public law; LAW/JURISPRUDENCE::Criminal law; LAW/JURISPRUDENCE::Financial law; LAW/JURISPRUDENCE; публічне право; публічне управління та адміністрування; конституційне право; адміністративне право; адміністративна процедура; адміністративні акти; фінансове право; земельне право; кримінальне право; юридична відповідальність; адміністративне судочинство; процесуальні документи; public law; public management and administration; constitutional law; administrative law; administrative procedure; administrative acts; financial law; land law; criminal law; legal liability; administrative justice; procedural documents