Теоретичні основи політичної участі громадян - Семиборода, Катерина Вячеславівна; Semyboroda, K. V. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена комплексному дослідженню теоретичних засад, сучасного стану та перспектив розвитку політичної участі громадян.

The qualifying bachelor’s work is devoted to a comprehensive study of the theoretical foundations, current state, and prospects for the development of citizens’ political participation.
Theoretical Foundations of Citizens’ Political Participation
Керівник роботи : Баталов Олексій Анатолійович – кандидат філософських наук, доцент кафедри політології
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; політична участь; демократія; політична активність; громадянське суспільство; політична культура; цифрова участь; political participation; democracy; political activity; civil society; political culture; digital engagement