Шляхи забезпечення конкурентоспроможності підприємства - Петров, Віталій Вадимович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є формування прикладного інструментарію забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Для досягнення поставленої мети були сформульовані та вирішені такі завдання: розкрити наукові підходи до визначення поняття конкурентоспроможності підприємства; дослідити методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства; описати управління конкурентоспроможністю підприємства; здійснити аналіз ринку банківських послуг в Україні як зовнішньої конкурентної середи функціонування АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК»; описати організаційно-економічну характеристику діяльності АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК»; здійснити оцінку конкурентоспроможності АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК»; провести аналіз ключових факторів впливу на конкурентоспроможність АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК»; описати шляхи підвищення конкурентоспроможності АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК». Об'єктом дослідження є процес забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Предметом дослідження є теоретико-методичні підходи забезпечення конкурентоспроможності підприємства.
Ways to Ensure the Competitiveness of an Enterprise
Керівник роботи: Портна Оксана Валентинівна, доктор економічних наук, професор кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; конкурентоспроможність; competitiveness; ринкове середовище; market environment; управління підприємством; enterprise management; менеджмент; management