Библиотека как сервис: Как пройти в библиотеку - Митряев, С.А. (Центральна наукова бібліотека Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, 2014)
Семінар-нарада директорів бібліотек внз III-IV рівнів акредитації Київського та Харківського зональних методичних об'єднань «Парадигма розвитку бібліотек в умовах інформаційного суспільства» (22-25 вересня 2014 р., м. Харків).
Інформаційні електронні сервіси в сучасній бібліотеці
Мітряєв С. А., MCST, MCSA, MCP, спеціаліст з IT технологій, м. Харків.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; семінар-нарада директорів бібліотек 22-25 вересня 2014 р.; історія бібліотек; история библиотек; діяльність бібліотек внз; электронная библиотека; компьютерная инфраструктура; библиотечные сервисы; портал пользователя; автоматизация процессов; интеграция сервисов