Кваліфікаційна робота : методичні рекомендації до написання для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальністю D1 «Облік і оподаткування» [Електронний ресурс] - Косата, Інна Анатоліївна; Лазебник, Юлія Олександрівна; Нестеренко, Оксана Олександрівна; Розіт, Тетяна Володимирівна; Рубан, Ліна Олегівна; Слюніна, Тетяна Леонідівна; Kosata, Inna; Lazebnyk, Iuliia; Nesterenko, Oksana; Rozit, Tetiana; Ruban, Lina; Slyunina, Tetyana (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації до написання магістерської кваліфікаційної роботи призначені для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю D1 «Облік і оподаткування». У посібнику представлено структуру, вимоги та етапи виконання кваліфікаційної роботи, яка є завершальним етапом навчання в магістратурі. Методичні рекомендації встановлюють загальні вимоги до тематики, структури, змісту, обсягу й оформлення кваліфікаційних робіт, які будуть враховуватися при захисті. Методичні рекомендації призначено для здобувачів, керівників кваліфікаційних робіт, консультантів, рецензентів та членів екзаменаційної комісії.

The methodological guidelines for writing a master's qualification thesis are designed for higher education applicants of the second (master's) level specializing in D1 «Accounting and taxation». This guidelines outlines the structure, requirements, and stages of completing the qualification thesis, which serves as the final stage of master's studies. The methodological recommendations establish general requirements for the subject matter, structure, content, scope, and design of qualification works that will be taken into account during the defense. The methodological recommendations are intended for applicants, qualification work supervisors, consultants, reviewers, and members of the examination committee.
Qualification Work : Methodological Recommendations for Writing for Applicants for Higher Education of the Second (Master's) Level of Full-Time and Part-Time Forms of Education in the Specialty D1 «Accounting and Taxation» [Electronic Resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; кваліфікаційна робота; магістерський рівень; методичні рекомендації; економіка; вища освіта; наукове дослідження; академічна доброчесність; облік; оподаткування; qualification thesis; master's level; methodological guidelines; economics; higher education; scientific research; academic integrity; accounting; taxation