Сучасний український театр в пошуках національно-культурної ідентичності - Лошук, Анна Вікторівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження полягає в аналізі процесів, що відбуваються в сучасному українському театрі в контексті пошуків національно-культурної ідентичності.
Керівник роботи : Білик Ярослав Михайлович, доктор філософських наук, професор
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; український театр; національно-культурна ідентичність; національна тематика у сучасному українському театрі; національна свідомість; збереження культурної спадщини