Formation of a Strategy for the Development of Leisure Agriculture and Rural Green Tourism in China - Zhou, Ying (Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv National University, 2024)
The master’s thesis examines theoretical and practical aspects of the development of leisure agriculture and rural green tourism in China. The study analyzes the current state of the industry, identifies key challenges and development prospects in the context of structural reforms, and applies methods such as SWOT analysis, statistical and comparative approaches. Recommendations are proposed for integrating leisure agriculture with green tourism, improving resource efficiency, and ensuring sustainable rural development.

У магістерській роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти розвитку рекреаційного сільського господарства та зеленого туризму в Китаї. Проаналізовано сучасний стан галузі, визначено основні проблеми та перспективи розвитку в умовах структурних реформ. Застосовано комплекс методів, зокрема SWOT-аналіз, статистичні та порівняльні підходи. Розроблено рекомендації щодо інтеграції рекреаційного сільського господарства із зеленим туризмом, підвищення ефективності використання ресурсів та забезпечення сталого розвитку сільських територій.
Формування стратегії розвитку відпочинкового сільського господарства та сільського зеленого туризму в Китаї
Керівник роботи: Олексій Сергійович Корепанов, доктор економічних наук, професор кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут "Каразінська школа бізнесу"
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; rural green tourism; сільський зелений туризм; economy of China; економіка Китаю; development strategy; стратегія розвитку; leisure agriculture; відпочинкове сільське господарство