Статистична методологія міжнародних зіставлень - Кущенко, О.І. (Х.: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2015)
Статистика як наука вивчає закономірності розвитку суспільних явищ, тому статистична методологія використовується практично у всіх галузях суспільного життя, де явища носять масовий характер.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science::Statistics; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; история статистики; статистика