Сучасні вектори розвитку міжнародних економічних відносин : матеріали ХХІ всеукраїнської науково-практичної конференції (26 лютого 2026 року, м. Харків) [Електронний ресурс] - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
Матеріали ХХІ всеукраїнської науково-практичної конференції присвячені векторам розвитку міжнародних економічних відносин. До збірника увійшли публікації, які присвячені питанням глобалізації міжнародних економічних відносин, тенденцій розвитку міжнародної логістики у глобалізованому світі, розвитку міжнародного підприємництва в умовах глобальної фрагментації, глобальних проблем сучасності та системи регулювання економіки, економічних та соціально-культурних аспектів євроінтеграції України.

The materials of the 21st All-Ukrainian Scientific and Practical Conference are devoted to the vectors of development of international economic relations. The collection includes publications devoted to the issues of globalization of international economic relations, trends in the development of international logistics in a globalized world, the development of international entrepreneurship in the conditions of global fragmentation, global problems of modernity and the system of economic regulation, economic and socio-cultural aspects of Ukraine's European integration.
Modern vectors of development of international economic relations : materials of the XXI All-Ukrainian scientific and practical conference (February 26, 2026, Kharkiv) [Electronic resource]
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Cultural heritage and cultural production; міжнародні економічні відносини; міжнародна торгівля; міжнародна логістика; глобальні проблеми сучасності; світові інтеграційні процеси; міжнародний бізнес; international logistics; international trade; global fragmentation; international logistics; international business; international business