Санологічні аспекти репродуктивного здоров'я - Андрейко, Г.П. (My University, 2017)
Соціально-психологічні та медико-біологічні передумови планування вагітності Роль перинатального періоду в психічному здоров'ї дитини Психопрофілактична робота із підготовки до пологів. Профілактика аборту як фактор збереження репродуктивного здоров'я жінки. Основні шляхи та засоби запобігання вагітності
учбові матеріали до курсу "....планування сім'ї"
Keywords: планування вагітності, аборт, контрацепція