Податкова політика : методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право» за спеціальністю D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» [Електронний ресурс] - Стеценко, Тетяна Володимирівна; Stetsenko, Tetiana (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації складено для здобувачів вищої освіти спеціальності D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» другого (магістерського) рівня вищої освіти. У методичних рекомендаціях подано навчальні, методичні та довідкові матеріали, необхідні для практичної підготовки, визначено зміст завдань, вимоги щодо оформлення та оцінювання. Методичні рекомендації можуть бути застосовані у навчальному процесі при викладанні дисциплін, тематика яких пов’язана з питаннями ефективності функціонування податкової системи, обґрунтуванням прийняття управлінських рішень при реалізації податкової політики.

The methodological guidelines are designed for higher education students majoring in D2 ‘Finance, Banking, Insurance and Stock Market’ of the second (master's) level of higher education. The methodological guidelines provide educational, methodological and reference materials necessary for practical training, define the content of tasks, requirements for design and evaluation. The methodological guidelines can be used in the educational process when teaching disciplines related to the efficiency of the tax system, the justification of managerial decision-making in the implementation of tax policy.
Tax Policy: Methodical Guidelines for Conducting Practical Classes for Second (Master’s) Level Students in the Field of Study D “Business, Administration, and Law” for the Specialty D2 “Finance, Banking, Insurance, and Stock Market” [Electronic Resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; податкова політика; податкова система; оцінка ефективності; податкове навантаження; податковий менеджмент; податкова мораль; tax policy; tax system; efficiency assessment; tax burden; tax management; tax morale