Товарознавство : методичні рекомендації щодо виконання практичних робіт (для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти) [Електронний ресурс] - Соколовська, Олена Олександрівна; Sokolovska, Olena (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Методичні рекомендації щодо виконання практичних робіт спрямовані на надання майбутнім фахівцям необхідних знань щодо асортименту, споживчих властивостей та вимог до якості продовольчих і непродовольчих товарів. Особлива увага приділяється набуттю навичок роботи з нормативно-технічною документацією та засвоєнню знань, пов'язаних із ідентифікацією якості харчових продуктів. Основною метою цих методичних вказівок є допомога студентам у засвоєнні навчального матеріалу дисципліни під час виконання навчальних планів.

The methodological guidelines for practical work aim to provide future professionals with the necessary knowledge of the range, consumer properties and quality requirements of food and non-food products. Special attention is given to the development of skills in working with regulatory and technical documentation, as well as the acquisition of knowledge related to the identification of food quality. The primary aim of these guidelines is to assist students in mastering the course material as part of their academic curriculum.
Commodity science : methodological guidelines for practical work (for students of the specialty 241 «Hotel and restaurant management» educational and professional program «Hotel and restaurant management» of the first (bachelor's) level of higher education) [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; товарознавство; практична робота; групи товарів; нормативний документ; показники якості; хімічний склад; поживна цінність; енергетична цінність; сommodity science; practical work; product groups; regulatory document; quality indicators; chemical composition; nutritional value; energy value