Management of Marketing Communications of an Enterprise - Zhimeng, Zhang (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
The paper explores theoretical and practical aspects of marketing communications management in the context of digital transformation. It defines the essence, objectives, functions, and tools of marketing communications, as well as the features of integrated marketing communications. The study analyzes the current state of marketing activities of IT companies and identifies the impact of communications on their performance. Directions for improving marketing communications management are proposed, taking into account modern digital trends, and supported by economic justification.

У роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти управління маркетинговими комунікаціями підприємства в умовах цифрової трансформації економіки. Розкрито сутність, цілі, функції та інструменти маркетингових комунікацій, а також особливості формування інтегрованих маркетингових комунікацій. Проаналізовано стан маркетингової діяльності IT-компаній та визначено вплив комунікацій на ефективність їх функціонування. Обґрунтовано напрями вдосконалення управління маркетинговими комунікаціями з урахуванням сучасних цифрових тенденцій і здійснено економічну оцінку запропонованих заходів.
Управління маркетинговими комунікаціями підприємства
Керівник роботи: Лях Інна Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут "Каразінська школа бізнесу"
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; маркетинг; marketing; marketing communication; маркетингова комунікація; economic rationale; економічне обґрунтування