Проблеми визначення системи центральних органів виконавчої влади України - Борисов, В.Г. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Борисов Владислав Геннадійович – студент-магістр юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: виконавча влада; система виконавчої влади; орган виконавчої влади; центральний орган виконавчої влади; державний комітет; міністерство