Валентин Григорьевич Песчанский - Ермолаев, Александр Михайлович; Ульянов, Владимир Владимирович; Єрмолаєв, Олександр Михайлович; Ульянов, Володимир Володимирович (Харьков : Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина, 2002)
Невеликі розповіді про професора Валентина Григоровича Піщанського – видатну фізику-теоретику. Він є одним із перших учнів академіка І. М. Ліфшиця – голови всесвітньо відомої харківської школи фізиків-теоретиків та засновника кафедри теоретичної фізики Харківського університету. Косевич – один із найяскравіших представників цієї школи. "Ця книжка не є біографічним довідником, або нарисом наукової діяльності, це лише короткі замітки про враження, винесені зі спілкування з ним, з додатком деяких документів і фотографій.
Валентин Григорович Піщанський
К 200-летию Харьковского университета. К 60-летию кафедры теоретической физики
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; NATURAL SCIENCES::Physics; Песчанский Валентин Григорьевич (1931 - ); Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина; Піщанський Валентин Григорович (1931 - ); Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна