Недоліки визначення предмета договору комерційної концесії у господарському та цивільному законодавстві - Розгон, Ольга Володимирівна (My University, 2020)
У науковій праці аналізується предмет договору комерційної концесії. Розглянуто варіанти урегулювання предмета договору комерційної концесії за ЦК України та ГК України і виявлено проблеми його невизначеності в ГК України. Автором проаналізовано франчайзинг як інноваційна форма трансферу технологій, який реалізується шляхом укладання договору комерційної концесії (франчайзингу).
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; трансфер технологій; комерційна концесія; договір комерційної концесії; франчайзинг; франшиза; інновація; трансфер технологій