Постмодерністський комічний ідіодискурс Дейва Баррі : автореферат дисертації - Кузнєцова, Ольга Володимирівна (My University, 2019)
Дисертацію присвячено виявленню функціональних,комунікативних і текстових властивостей комічного ідіодискурсу сучасного американського письменника-гумориста Дейва Баррі.
Keywords: Дейв Баррі; ідіодискурс; ідіостиль; комічний ідіодискурс; креативність; тема-рематичний механізм комічного