Метафора в поемі «Іван Вишенський» Івана Франка - Лєдовська, О.В. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Лєдовська Олександра Віталіївна – студентка ІІІ курсу філологічного факультету (відділення української мови та літератури) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – проф. Калашник В. С.
Keywords: метафора; Франко Іван; «Іван Вишенський» поема