Статистичне вивчення зовнішньоекономічної діяльності з послуг і інвестицій в Україні за період 2005 – 2010 рр. - Ковальова, Н. С. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
У статті проведено статистичний аналіз зовнішньоекономічної діяльності України у сфері послуг та інвестицій за 2005–2010 рр. Розглянуто основні показники експорту й імпорту послуг, а також особливості інвестиційних потоків. Визначено тенденції розвитку та окреслено проблеми інтеграції України у світову економіку.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; зовнішньоекономічна діяльність; експорт послуг; імпорт послуг; інвестиції; статистичний аналіз