Гудвіл як конкурентний ресурс компанії: аналіз та оцінка - Шабєльнік, Ірина Олексіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Актуальність дослідження обумовлюється тим, що, як сукупність нематеріальних ресурсів компанії, гудвіл є важливою складовою її конкурентоспроможності, і шляхом управління цим показником, можливо, поліпшити становище компанії на ринку. Об'єктом дослідження є сукупний гудвіл як конкурентний ресурс ПАТ «АБ «УКРГАЗБАНК»». Предметом дослідження є методи оцінки величини сукупного гудвілу і чинників, які впливають на нього, і навіть їх взаємозв'язок з конкурентоспроможністю підприємства над ринком. Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є розробка способу оцінки сукупного гудвілу організації та визначення чинників, які на нього впливають, необхідних для підвищення конкурентоспроможності компанії на ринку.
Керівник наукової роботи: Заднєпровська Ганна Ігорівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; гудвіл як економічна категорія; ПАТ «АБ «УКРГАЗБАНК»; оцінка сукупного гудвілу організації; методи оцінки ділової репутації