Український блогінг під час війни: технології медіавпливу - Тришевська, Тетяна Вадимівна; Tryshevska, T. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі (інноваційному магістерському проєкті) досліджено роль українського блогінгу як медійного феномена під час війни, визначено його вплив на формування суспільних настроїв і громадської думки. Робота базується на аналізі практик блогерів в умовах інформаційної війни та досліджує етичні аспекти, що постають перед контентмейкерами. Основна увага приділена технологіям медіавпливу через Instagram.

This qualification work explores Ukrainian blogging as a media phenomenon during the war, focusing on its impact on shaping public opinion and societal attitudes. The study analyzes blogging practices in the context of the information war, addressing ethical challenges faced by content creators. Special attention is paid to media influence technologies utilized on social media platforms such as Instagram.
Ukrainian Blogging during the War: Technologies of Media Impact
Науковий керівник: Зіненко Олена Дмитрівна, докторка філософії з соціальних комунікацій та медіа, старша викладачка кафедри медіакомунікацій
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Media and communication studies; блогінг; медіавплив; соціальні мережі; українські блогери; blogging; media influence; social media; Ukrainian bloggers