370 років Харкову: здобутки краєзнавства і завдання на майбутнє - Куделко, Сергій Михайлович (Харків : Курсор, 2024)
У статті стисло охарактеризований майже 200-річний термін розвитку краєзнавства на Харківщині, відзначені здобутки сучасного краєзнавства, накреслено завдання на майбутнє.
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History