Моделювання експертних систем на основі сервісно-орієнтованого підходу та cloud computing - Титаренко, Владислав Сергійович; Tytarenko, V. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Завдання, яке вирішується в кваліфікаційній роботі полягає в тому, щоб скориставшись існуючими програмними засобами та сервісно-орієнтованим підходом та cloud computing, розробити сервіс з визначення очних захворювань.

The task that is solved in the qualification work is to use existing software tools and a service-oriented approach and cloud computing to develop a service for determining eye diseases.
Керівник: Павлов Анатолій Миколайович, старший викладач кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; хмарні обчислення; cloud computing; JESS; Google App Engine; реалізація сервісу