Особливості перебігу хронічної серцевої недостатності та зміни гемодинамічних показників у пацієнтів у гострому післяопераційному періоді після серцевої ресинхронізуючої терапії - Коломицева, І.М.; Волков, Д.Є.; Кулік, В.Л.; Яблучанський, М.І. (Харківська медична академія післядипломної освіти, 2015)
Аналіз гемодинамічних показників до операції і в ранньому післяопераційному періоді після імплантації електрокардіостимулятора
Keywords: серцева ресинхронізуюча терапія; хронична серцева недостатнисть; функціональний клас серцевої недостатності; гемодинамічні показники