Розробка та реалізація фінансової стратегії в системі стратегічного управління підприємством - Сафронов, Артем Віталійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою цієї роботи є дослідження теоретичних засад формування фінансової стратегії та оцінка її впливу на розвиток підприємства. Об’єктом дослідження є процеси формування та реалізації фінансової стратегії на підприємстві. Предмет дослідження - механізми та інструменти стратегічного управління фінансами в контексті забезпечення сталого розвитку підприємства. У дослідженні використано методи стратегічного аналізу, фінансової діагностики, логічного та графічного моделювання, а також статистичні методи для порівняння фінансових показників у динаміці.
Керівник наукової роботи: Тєшева Лариса Василівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; стратегічне управління; strategic management; стратегічний менеджмент; фінансова стратегія; financial strategy; конкурентоспроможність; competitiveness; інвестиційна привабливість; investment attractiveness