Звіт Харківського зонального методичного об’єднання за 2024 рік - Забара, Олена Вікторівна (Харків : ЦНБ Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Звіт висвітлює виклики, що стояли перед бібліотеками та основні досягнення ЗВО ХЗМО у 2024 р.
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Library and information science; користувачі; фонди бібліотеки; електронні колекції бібліотек; наукове опрацювання документів; пошуковий апарат; довідково-бібліографічне обслуговування; інформаційне обслуговування; соціокультурна діяльність; наукова діяльність; автоматизація; інформатизація; робота з персоналом; зв'язки з громадськістю; позитивний імідж бібліотеки; матеріально-технічна база бібліотек