Які ж зелені жаби населяють Харківську область? Термінологічний і номенклатурний аспекти проблеми - Шабанов, Д.А.; Коршунов, О.В.; Кравченко, М.О. (Журнал "Біологія та валеологія" (ХДПУ), 2009)
Терминологический и номенклатурный обзор комплекса зеленых лягушек в Харьковской области