Сталінські кадри. – 1956, 6 листопада. – № 31 (866) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Друкарня Вид-ва Харківського державного університету імені О.М. Горького, 1956)
Рік видання ХХ.
Keywords: Харківський університет; історія Харківського університету; університетська газета; цілина