Облік і аналіз зовнішньоекономічної діяльності : методичні рекомендації до виконання контрольної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітніх програм «Міжнародні економічні відносини», «Міжнародна логістика і митна справа» для денної та заочної форми навчання [Електронне видання] - Зайцева, Анна Сергіївна; Поліванцев, Андрій Сергійович; Шолом, Аліна Сергіївна; Zaitseva, Anna; Polivantsev, Andrii; Sholom, Alina (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Методичні рекомендації «Облік і аналіз зовнішньоекономічної діяльності» містять детальні вказівки щодо виконання контрольних робіт, включаючи вимоги до оформлення, структуру роботи, приклади розв'язання практичних задач та критерії оцінювання. Основна мета — формування у студентів системи знань з бухгалтерського обліку та аналізу зовнішньоекономічних операцій, а також набуття навичок документального забезпечення та ведення обліку таких операцій.

The methodological guidelines "Accounting and Analysis of Foreign Economic Activity" provide detailed instructions for completing coursework, including formatting requirements, work structure, examples of solving practical tasks, and evaluation criteria. The main objective is to develop a system of knowledge in students regarding the accounting and analysis of foreign economic operations, as well as to acquire skills in the documentation and accounting of such operations.
Accounting and analysis of foreign economic activity: methodological guidelines for completing a term paper for bachelor's degree students of the educational programs «International economic relations» and «International logistics and customs affairs» for full-time and part-time study [Electronic edition]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES; зовнішньоекономічна діяльність; облік експорту; облік імпорту; аналіз зовнішньоекономічної діяльності; контрольна робота; foreign economic activity; export accounting; import accounting; analysis of foreign economic activity; term paper