Двосторонні торговельно- економічні відносини між Україною та Індією й перспективні напрями їх розвитку - Рулевська, Юлія Олексіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є визначення особливостей двосторонніх торговельно-економічних відносин між Україною та Індією та перспективних напрямів для їх посилення та розвитку.
Керівник : Марченко Іван Сергійович, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; двосторонні торговельно-економічні відносини між країнами; україно-індійська торговельно-економічна співпраця; торговельно-економічні потоки між Україною та Індією; торговельно-економічне співробітництво України з Індією