Моніторинг земель - Тишковець, В.В.; Пересадько, В.А.; Опара, В.М.; Квіташ, М.І. (My University, 2009)
Розкрито суть і зміст моніторингу земель, принципи і способи його здійс-нення, організацію та функціонування системи моніторингу земель. Проведено організацію державного контролю за використанням і охороною земель. Методичні рекомендації призначено для студентів спеціальності «геогра-фія», спеціалізації «кадастр і моніторинг земель».