Формування міжнародного іміджу українських компаній - Лебедь, Марія Владиславівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі бакалавра розкрито поняття, сутність та роль міжнародного іміджу компанії в сучасному бізнес–середовищі; проаналізовано основні внутрішні та зовнішні чинники, що впливають на процес формування іміджу; охарактеризовано основні методи та інструменти управління іміджом компанії в міжнародному ринку; проведено оцінку сучасного стану міжнародного іміджу українських компаній; надано загальну характеристику ТОВ «ТВК «ПОЛІМЕР УКРАЇНА» та аналіз показників його діяльності; визначено основні виклики та проблеми у формуванні позитивного міжнародного іміджу ТОВ «ТВК «Полімер-Україна»; розроблено стратегію посилення міжнародного іміджу ТОВ «ТВК «Полімер-Україна» на міжнародній арені; проведено оцінку ефективності запропонованих заходів щодо покращення іміджу ТОВ «ТВК «Полімер-Україна» на міжнародному рівні.
Керівник: Куценко Тетяна Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; міжнародний імідж; імідж; бізнес-середовище іміджу; комунікація; бренд; інвестиції; глобалізація; цифрова трансформація; стратегія брендингу; позиціонування; корпоративна ідентичність; паблік рілейшнз (PR); конкурентоспроможність; комунікаційна політика