Економіка зарубіжних країн - Голіков, А.П.; Дейнека, О.Г.; Позднякова, Л.О.; Черномаз, П.О. (Центр учбової літератури, 2008)
Дається характеристика сучасного стану національних економік зарубіжних країн. Аналізуються тенденції та перспективи їх розвитку в умовах інтернаціоналізації господарської діяльності та глобалізації. Посібник рекомендовано для студентів спеціальностей «міжнародна економіка», «менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «міжнародні економічні відносини».
Keywords: типи країн; економіка країн світу