Бухгалтерський облік та аудит : методичні вказівки до організації та планування самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 075 «Маркетинг» [Електронний ресурс] - Польова, Тетяна Володимирівна; Polyova, Tetiana V. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У методичних вказівках до організації та планування самостійної роботи здобувачів вищої освіти наведено стислу характеристику дисципліни, тематику занять за курсом, характеристику видів і організації самостійної роботи при вивченні навчальної дисципліни. Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти першого рівня денної форми здобуття освіти спеціальності 075 «Маркетинг».

This manual provides guidelines for organizing and planning independent work in the discipline «Accounting and Auditing» for students of the first (bachelor's) level in the specialty «Marketing». It includes a brief description of the discipline, a list of topics, and characteristics of types and organization of independent work when studying the discipline. The manual is intended for full-time students of the first level of higher education in the specialty 075 »Marketing».
Accounting and auditing : guidelines for organizing and planning independent work of students of the first (bachelor's) level of specialty 075 «Marketing» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Public sector research; LAW/JURISPRUDENCE::Financial law; бухгалтерський облік; аудит; самостійна робота; фінансова звітність; планування аудиту; аудиторські докази; облік активів; облік зобов’язань; фінансові результати; accounting; audit; independent work; financial reporting; audit planning; audit evidence; accounting of assets; accounting of liabilities; financial results