Стратегічне управління організацією як процес - Мачульська, Маріна Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи полягає у теоретичному узагальненні, прикладному аналізі та розробці інноваційної стратегії розвитку для ТОВ «Нова Пошта», що забезпечить її довгостроковий розвиток. Об’єктом дослідження є процес стратегічного управління у ТОВ «Нова Пошта». Предметом дослідження виступають сутність, структура, інструменти, моделі та практичні особливості реалізації процесу стратегічного управління. Методи дослідження: аналіз наукових джерел, контент-аналіз, SWOT- аналіз, PEST-аналіз, системний підхід, методи моделювання та економічного обґрунтування.
Керівник кваліфікаційної роботи: Пуртов Володимир Федорович, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; стратегічне управління; стратегічний менеджмент; strategic management; ТОВ «Нова Пошта»; LLC "Nova Poshta"; стратегічний розвиток; strategic development; управління розвитком; development management