Організація менеджменту у сфері послуг на прикладі кадрового агентства - Чуприна, Тетяна Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи – запропонувати шляхи удосконалення системи управління і розвитку сервісного підприємства та підвищення ефективності його функціонування в Україні. Об'єкт дослідження: процес та особливості організації менеджменту в сфері послуг на прикладі кадрового агентства ТОВ «ЄВРОПА СЕРВІС УКРАЇНА». Предмет дослідження: шляхи удосконалення організації та ефективність функціонування менеджменту сервісного підприємства.
Керівник наукової роботи: Кононенко Яна Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; ТОВ «ЄВРОПА СЕРВІС»; оцінювання фінансових показників; кваліфікаційний рівень персоналу кадрового агентства; система мотивування працівників ТОВ «ЄВРОПА СЕРВІС»