Стилістика сучасної французької мови : навчально-методичний посібник для студентів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету іноземних мов - Песоцька, Діана Леонідівна; Pesotska, Diana (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Даний навчально-методичний посібник містить тексти лекцій з курсу стилістики сучасної французької мови та питання для перевірки засвоєного матеріалу. Призначається для студентів 4 курсу бакалаврату та 1 курсу магістратури спеціалізації романські мови та літератури (переклад включно).
Stylistique de la langue française moderne : guide pédagogique et méthodique destiné aux étudiants de 4e année du premier niveau (licence) de l'enseignement supérieur de la Faculté des langues étrangères
Stylistics of the modern French language: a teaching and methodical guide for students of the 4th year of the first (bachelor) level of higher education of the Faculty of Foreign Languages
Навчальне видання. Французькою мовою.
Keywords: HUMANITIES and RELIGION; стилістика; стилістичне значення; функціональний стиль; тропи; фігури; stylistics; stylistic meaning; stylistic meaning; functional style; tropes; figures