Маркетинг: методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 015 «Професійна освіта (Економіка)» та 073 «Менеджмент» заочної форми навчання [Електронний ресурс] - Романуша, Юлія Володимирівна; Romanusha, Yuliia (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні вказівки містять рекомендації щодо виконання контрольної роботи з дисципліни «Маркетинг», яка включає теоретичний аналіз, тестові завдання та практичні кейси. Розроблені матеріали спрямовані на формування у студентів здатності самостійно аналізувати маркетингове середовище, приймати обґрунтовані управлінські рішення та застосовувати сучасні маркетингові інструменти у реальних бізнес-ситуаціях. Використання цих методичних рекомендацій забезпечує ефективну організацію навчального процесу та розвиток практичних навичок у сфері маркетингу.

The methodological guidelines provide recommendations for completing the coursework in the discipline «Marketing», which includes theoretical analysis, test tasks, and practical case studies. The developed materials aim to foster students' ability to independently analyze the marketing environment, make well-informed managerial decisions, and apply modern marketing tools in real business situations. The use of these methodological guidelines ensures the effective organization of the learning process and the development of practical skills in the field of marketing.
Marketing : methodological guidelines for completing the coursework in the discipline for students of the first (bachelor's) level of higher education of specialties 015 «Professional education (Economics)» and 073 «Management» in the part-time form of study [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Business and economics; маркетинг; контрольна робота; методичні рекомендації; самостійна робота; маркетингові дослідження; комунікаційні стратегії; цільова аудиторія; кейс; комплекс маркетингу; marketing; coursework; methodological recommendations; independent work; marketing research; communication strategies; target audience; case study; marketing mix